Hoekeindseweg
Bleiswijk

€ 325.000,- k.k.

Transfer

Asking price
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Admission
per direct

Construction

Residence sort
bouwgrond
Variety
Construction shape
n.v.t.

Energy

Surfaces and content

Plot area
670 m²
Capacity
0 m³

Layout

Hoekeindseweg , Bleiswijk

BOUWKAVEL! Ben je op zoek naar een mooi perceel/ bouwgrond in Bleiswijk om jouw eigen vrijstaande droomhuis op te kunnen bouwen? Immobilia presenteert met enthousiasme dit mooie perceel bouwgrond van 670m2 gelegen aan de Hoekeindseweg. Het perceel is nog niet voorzien van een bouwvergunning. Deze zal nog op basis van een eigen plan, aangevraagd moeten worden bij de gemeente.

Het kavel ligt aan de achterzijde aan de secundaire weg. Aan de voorzijde kijk je richting de N209. De sloot zijde van het perceel is gelegen op het zonnige zuidwesten. Als je van groen en rustig, maar toch ook van de levendigheid houdt, dan is dit echt de ideale locatie!

Het perceel is zeer centraal gelegen. Met de auto ben je binnen ca. 5 minuten in het winkelcentrum aan de Dorpsstraat in Bleiswijk. Lopend ben je daar binnen ca. 15 minuten. In het winkelcentrum is onder andere een Jumbo en een Primera te vinden. Binnen 7 autominuten bereik je de A12 en binnen 20 autominuten bereik je de A20.

Locatie:
Het kavel is gelegen aan de Hoekeindseweg nabij nummer 102 te Bleiswijk.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte: ca. 670m2.
Kadastrale aanduiding: Bleiswijk C 5674.
Bestemming: wonen.

Bijzonderheden:
- Er dient een bestemmingsplan wijziging te worden ingediend bij de gemeente.
- Het perceel is nog niet voorzien van een bouwvergunning. Deze zal nog op basis van een eigen plan/ontwerp, aangevraagd moeten worden bij de gemeente. Hiervoor kan een voorbehoud worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- De kosten voor de aanvraag van een vergunning komen voor rekening van de koper.
- Er loopt een CO2 leiding deels onder het perceel door. Informatie bekend bij makelaar.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Video

Location

Streetview

 

Contact us