Julianalaan 2
Bergschenhoek

€ 550.000,- k.k.

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k. BTW belast
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Julianalaan 2, Bergschenhoek

Beleggers opgelet! Winkelruimte te koop aangeboden met lopend huurcontract, gegarandeerd rendement voor komende jaren. De winkelruimte maakt onderdeel van het winkelcentrum 'De Vlashoeck' midden in het sfeervolle centrum van Bergschenhoek, welke een opvallend hoog voorzieningenniveau kent. In het winkelcentrum zijn o.a. een Kruidvat, Zeeman, Blokker, de Plus, Bakkerij Ammerlaan, alsmede kleinschalige speciaalzaken gevestigd die passen in de gemoedelijke sfeer die al jaren zo kenmerkend is voor Bergschenhoek. Onder het winkelcentrum is een ruime openbare parkeergarage aanwezig.

Indeling:
Winkelruimte gelegen op een mooie zichtlocatie op het dorp. Toegang tot de winkel van ca. 180m2 met veel lichtinval, ook van de zijkant. Via de winkel toegang tot een kantine/keuken, het toilet en de kelder. Kelder van ca. 155m2 (16.65 x 9.45m). De kelder is droog en biedt ruimte voor het bergen van voorraad.

---
Frontbreedte:
Ca. 10 meter.

Parkeren:
In de zeer ruime parkeergarage onder het winkelcentrum zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook in de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen voorradig.

Staat van oplevering:
De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd.

Huurovereenkomst:
De winkel zal in verhuurde staat worden geleverd. De huurovereenkomst is een overeenkomst die nog loopt voor meerdere jaren. Details over de huurinkomsten kunnen op aanvraag worden geleverd.

Servicekosten:
-

Leveringsdatum:
In overleg alsmede ten overstaan van een door koper aan te wijzen notaris.

Waarborgsom:
Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derden rekening van de notaris van 10% van koopsom.

Bijzonderheden:
- Gelegen in het centrum van Bergschenhoek op een zichtlocatie.
- Verwarming middels Cv-ketel.
- Nooduitgang aan de achterzijde.
- De gemeente geeft aan dat horeca misschien mogelijk is na het doorlopen van een procedure.

Zonnegrens

Locatie

Streetview

 

Neem contact met ons op