Deelverhuur mogelijk

Weg en Land 33a
Bergschenhoek

€ 1.250,- p/m

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
65 m²
Verdiepingen
1

Weg en Land 33a, Bergschenhoek

ONDERNEMERS OPGELET! Immobilia presenteert 2 zeer luxe, turnkey kantoorruimtes gelegen op de begane grond (60m2) en 1e verdieping (63m2). Geschikt voor verschillende doeleinden, eventueel volledig gemeubileerd te huur en centraal gelegen op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek. Openbaar parkeren rondom.

Kantoor Begane grond:
Via de toegangsdeur binnenkomst in de hal. Via de hal toegang tot de kantoorruimte, het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Het toilet is volledig betegeld en uitgevoerd met een hangend toilet en een fonteintje. Prachtige kantoorruimte van ca. 58m2 nvo, volledig gestuukt en voorzien van een grijze gietvloer. Mooie ramenpartij aan de voorzijde van het pand. Aan de achterzijde is de luxe keuken gesitueerd, voorzien van diverse apparatuur, te weten een magnetron, koelkast en vaatwasser.

Kantoor 1e Verdieping.
Via de toegangsdeur op de begane grond binnenkomst in de gezamenlijke hal met trap naar 1e verdieping. Overloop met het toilet en toegang tot de kantoorruimte. Het toilet is volledig betegeld en uitgevoerd met een hangend toilet en een fonteintje. Lichte kantoorruimte van ca. 58m2 nvo met een kabelgoot over een groot gedeelte van de muren. Aan de voorzijde is de keuken/pantry gesitueerd. Uitgevoerd in het grijs en voorzien van een magnetron, koelkast en vaatwasser.

Voorzieningen:
- Voorzien van een alarminstallatie.
- Zuinige LED-verlichting door het gehele kantoor.
- Elke verdieping eigen toilet voorzien van een hangend toilet en een fonteintje.
- Cv-ketel / verwarming.

Huurspecificaties:
Huurprijs:
Begane grond: 60m2 BVO: € 1.250,- per maand excl. BTW
1e verdieping: 63m2 BVO: € 1.250,- per maand excl. BTW

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder.

Huuringangsdatum:
Beschikbaar per direct.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Nutsvoorzieningen:
Huurprijs excl. G/W/L
Indien de begane grond en de eerste verdieping door verschillende partijen gehuurd wordt, zal de levering van G/W/L door de eigenaar verzorgd worden en op basis van een verdeelsleutel worden verrekend. Indien er 1 huurder in het pand gevestigd is: 100% voor huurder. Indien er 2 huurders in het pand gevestigd zijn, 50% voor de huurder van de begane grond en 50% voor de huurder van de 1e etage.

Servicekosten:
N.v.t.

Bankgarantie/waarborgsom:
Drie (3) maanden huur excl. btw.

Huurovereenkomst:
Conform model ROZ.

Btw:
Excl. 21% btw. Verhuurder wenst te opteren voor Btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor Btw-belaste huur.

Video

Locatie

 

Neem contact met ons op