TEAM IMMOBILIA VOORSTELRONDE (FLORENS)

Dat de huizenmarkt op dit moment in een hoogtij zit, dat zal niemand zijn ontgaan. Makelaars kantoren zijn drukker dan ooit om de vele woningzoekenden te koppelen aan de schaarst beschikbare woningen, die dan ook nog enigszins aansluiten bij de woonwensen van de kopers.

Om al deze vraag te kunnen beantwoorden heeft elk makelaarskantoor een team van professionals. Zo ook bij Immobilia. In de komende weken wil ik graag mijn team voorstellen, deze week te beginnen met Florens.

Florens is ruim drie jaar werkzaam bij Immobilia en daardoor een echte vastgoedspecialist voor de markt in Lansingerland en omstreken. Voordat Florens bij Immobilia aan de slag is gegaan als makelaar, heeft hij bij andere makelaarskantoren in de regio gewerkt, waaronder in Rotterdam en Capelle a/d IJssel. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van de markt. Zijn specialismes zijn het verkopen en aankopen van woningen en alles op het gebied van commercieel vastgoed (bedrijfspanden). De grootste hobby van Florens is zijn werk. Hij doet niets liever als met mensen voor mensen bezig zijn met het zoeken naar en invullen van hun woonwensen. Zoals hij altijd zelf zegt: “Mijn werk voelt als vakantie, dus elke dag weer ga ik op vakantie.”

Dus mocht je een woning uit ons aanbod komen bezichtigen, of wil je je woning bij Immobilia te koop zetten? Grote kans dat je Florens zult ontmoeten. En het mooiste is misschien nog wel dat ik geen betere en betrouwbaardere makelaar in Lansingerland ken dan Florens.

Hartelijke groet,

Stefanie

Deel via social media