VERKOCHT BINNEN 2 WEKEN

's-Gravelandseweg 742
Schiedam

Sold

Transfer

Asking price
€ 250.000,- k.k.
Status
verkocht
Admission
per direct
VVE checklist
niet aanwezig

Construction

Residence sort
appartement
Variety
galerijflat
Number of floors
1
Residential layer
5
Quality
luxe
Construction shape
bestaande bouw
Construction year
1964
Open porch
nee
Current destination
woonruimte
Maintenance inside
uitstekend
Maintenance outside
goed
Roof
plat dak
Particularities
gestoffeerd
Services
tv kabel, glasvezel kabel en lift

Energy

Energy label
E
Heating
blokverwarming
Hot water
elektrische boiler eigendom

Surfaces and content

Living area
81 m²
Storage space surface
5 m²

Layout

Number of rooms
3
Number of bedrooms
2

Outdoor space

Location
in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging
box

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid
betaald parkeren

Photo's

's-Gravelandseweg 742, Schiedam

Immobilia presenteert met trots dit keurige 4-kamer appartement gelegen op de 5e verdieping met berging in de onderbouw. Het appartement is zeer netjes waaronder heerlijke keuken, een luxe badkamer, prachtige laminaat vloeren en zwarte stalen deuren!! Het pand is gelegen nabij alle faciliteiten, waaronder openbaar vervoer, winkels en per direct beschikbaar. Het appartement is gelegen op de 5e verdieping met berging in de onderbouw. Het appartement geeft uitzicht over de Schiedamse molens aan de galerijzijde en de skyline van Rotterdam aan de balkonzijde. De locatie is zeer praktisch en ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Schiedam. Winkels, scholen, bioscoop, theater, restaurants, cafés, uitvalswegen en alle soorten van openbaar vervoer (NS-Station Schiedam, metro, tram en bus) bevinden zich in de directe omgeving.

Begane grond:
Entree, welke is afgesloten met brieven en bellentableau. Vanuit de hal toegang tot de lift en de bergingen.

5e Verdieping:
Entree, tochtportaal, gang met meterkast en modern luxe en hangend toilet, bergkast. Ruime woonkamer met open luxe keuken voorzien van inbouwspots. De keuken is in een L-vorm en is voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder koelkast, kookplaat, vaatwasser en oven. Maar liefst 3 slaapkamers! Slaapkamer I is ca. 14m2 en is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer II, is ca. 11m2, gelegen aan de achterzijde en met toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het oosten. Slaapkamer III, van ca. 5m2 is gelegen aan de voorzijde. De moderne badkamer beschikt over inbouwspots, een dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche. Aparte bergkast met opstelling wasmachine en wasdroger. Het gehele appartement is luxe en voorzien van een laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Keurig nette keuken en badkamer.
- Warmwaterboiler (80 liter) van Daalderop (bouwjaar 2001).
- Verwarming middels blokverwarming.
- Lift aanwezig in het complex, bouwjaar 2021.
- Gelegen op erfpachtgrond, looptijd t/m 31 oktober 2036.
- Energielabel E.
- VvE actief, bijdrage is maandelijks € 225,-. Erfpacht inclusief € 45,67 en incl. voorschot stookkosten ad. € 50,41
- Omdat verkoper het appartement niet zelf bewoond heeft zal in de koopovereenkomst een niet bewonersclausule opgenomen worden. Derhalve is er ook geen ingevulde vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar.
- Projectnotaris van toepassing.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
- Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-zelfbewoningclausule van toepassing
- Oplevering per direct mogelijk.

 

Contact us