Beheer van je vastgoed

Ook van vastgoedbeheer heeft Immobilia kennis van zaken. Wij nemen jou het volledige werk uit handen en zijn het eerste aanspreekpunt voor jouw huurders. Op deze manier heb je alleen de voordelen van de verhuur.

Maak het jezelf extra gemakkelijk door gebruik te maken van de beheerdienst van Immobilia. Zo komen klachten en vragen over bijvoorbeeld onderhoud direct bij ons terecht en heb jij daar geen omkijken naar. Jouw huurders worden vriendelijk en professioneel te woord gestaan en het scheelt jou een hoop tijd en energie. Win-win!

Technisch beheer

Huurders kunnen bij ons terecht met hun algemene, maar ook technische vragen. Onderhoud in de breedste zin van het woord, klusjes in en om het huis, maar ook bijvoorbeeld het coördineren van schoonmaakwerkzaamheden.

Wij maken gebruik van een groot netwerk van onderhoudsbedrijven die de verschillende disciplines perfect beheersen. Van aannemers tot schildersbedrijven, van loodgieters tot schoonmaakbedrijven. Wij bevelen ze van harte aan.

Financieel beheer

Naast het technische beheer regelen wij het innen van de huurgelden van jouw huurder. De huurder maakt iedere maand op onze derdengelden rekening de huur over, waarna wij de gelden direct doorstorten naar jou. Bij het uitblijven van de huurbetaling sommeren wij de huurder om alsnog spoedig de betaling te voldoen. Indien dit niet gebeurt zorgen wij voor het opstarten van een eventueel incassotraject. Doordat wij goed en nauw contact onderhouden met de huurder kunnen wij dit in de meeste gevallen voorkomen.

Vraag snel naar een op maat gemaakte offerte voor gedeeltelijk of compleet beheer van jouw vastgoed en maak gebruik van onze ontzorg service.

Huren, verhuren of beheren van je woning?

Wij zijn je graag van dienst! <h2>Huren, verhuren of beheren van je woning?</h2>Wij zijn je graag van dienst! - Immobilia

Neem contact met ons op