Koop jouw woning met een aankoopmakelaar!

Heb je een droomhuis op het oog of wil je hulp bij het vinden van een koophuis? Dan is dit hét moment om Immobilia als aankoopmakelaar in te schakelen. Wij behartigen jouw belangen, adviseren je en kijken kritisch met je mee. Wij zorgen dat we jou het gehele traject ontzorgen!

Aangezien het kopen van een koopwoning niet jouw dagelijkse bezigheid is, adviseren wij je bij de koop van een woning gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Het aankopen van een huis kan niet zonder lokale kennis en ervaring. Laten wij die kennis en ervaring nu net in huis hebben!

Van onze service en begeleiding kan je veel verwachten. Heb je een koopwoning gezien, welke je erg leuk vindt en die niet te koop staat via ons? Heb je hulp nodig bij de aankoop hiervan, schakel dan een van onze deskundige makelaars in!

Wij bezichtigen nogmaals samen met jou de woning en kijken kritisch naar onder andere de staat van onderhoud. Ook heb jij als koper waarschijnlijk onvoldoende bouwkundig inzicht en vormt het beoordelen van het bouwkundig rapport mogelijk een vraagstuk, net als het recht van overpad of opstal, bestemmingsplannen, bestemmingsmogelijkheden. Wij informeren waar nodig bij de gemeente naar eventuele belemmeringen, zoals een ondergrondse (olie) tank en eventuele verplichtingen naar een derde partij of woningcorporatie. Hiermee ben je verzekerd van een deskundig advies en staat niets het aankopen meer in de weg.

De uiteindelijke beslissing van de definitieve aankoop ligt bij jou. De onderhandeling gaat echter vaak gepaard met flink wat emoties. Daarom helpt Immobilia jou tijdens het onderhandelingsproces door middel van het geven van betrouwbaar advies. Wij beschikken over de juiste kennis en zijn ervaren in het onderhandelen. Je staat er niet alleen voor!

Vinden jij en de verkoper overeenstemming? Dan begeleiden wij jou naar de volgende stap; het  ondertekenen van de koopovereenkomst!

Nog even geduld voordat we naar de notaris kunnen om de sleutels te ontvangen! Ook bij deze laatste stap helpen wij je bij eventuele onduidelijkheden.

Meer informatie of wil je één van onze aankoopmakelaars spreken? Neem dan nu contact met ons op!

 

 

Neem contact met ons op