Jouw huis verhuren met Immobilia

Denk je er over na om jouw huis te verhuren? Wij helpen jou hier graag bij en nodigen je hierbij uit voor een kennismakingsgesprek bij de woning. Tijdens dit gesprek zullen wij de woning opnemen en op basis van deze opname een advies geven over de verhuurmogelijkheden en de opbrengsten. Uiteraard kan jij in dit gesprek ook jouw wensen uitspreken en vragen stellen. Bijvoorbeeld over de maximale gewenste verhuurtermijn of u gestoffeerd of gemeubileerd wenst te verhuren. Maar ook kan je denken aan het type huurders; bijvoorbeeld expats en/of huurders zonder huisdieren.  

Immobilia beschikt over krachtige marketinginstrumenten met bewezen resultaten. Van brochures en advertenties tot en met presentaties op de best bezochte huizenwebsites zoals Pararius, Funda, huislijn.nl en huurwoningen.nl, onze eigen website en advertenties in de lokale weekmedia. Wij zetten ons uitgebreide netwerk in om jouw huis actief in de markt te zetten, onder andere via onze collega’s in de regio waar wij nauw mee samenwerken. Benieuwd naar onze recent verhuurde woningen?

Zodra de eerste kandidaten zich melden voor jouw woning dan maken wij met jou een afspraak voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen vinden plaats onder onze begeleiding. Indien wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor de woning dan nemen wij de achtergrond van deze kandidaat met je door. Wij kunnen kandidaten onder andere toetsen op hun financiële achtergrond en jouw persoonlijke voorkeur. Wij zullen kandidaten ook vragen een identiteitsbewijs, loonstrook en/of arbeidscontract te overleggen. Ons screeningsproces is zeer uitgebreid en doeltreffend gebleken. 

Bij een succesvolle match tussen jou en een kandidaat huurder maken wij in overleg met jou een huurovereenkomst en zorgen voor de incheck en eindinspectie.

Als extra dienst kunnen wij het beheer van jouw woning overnemen zodat de totale zorg over de woning bij ons in handen is. 

Meer informatie of gesprek inplannen? Neem dan snel contact met ons op! 

 

Immobilia Berkel en Rodenrijs

Huren, verhuren of beheren van je woning?

Wij zijn je graag van dienst! <h2>Huren, verhuren of beheren van je woning?</h2>Wij zijn je graag van dienst! - Immobilia

Neem contact met ons op