Kamen Home Rentals Rotterdam

For English, click here to continue...

 

WELKOM!

U ZOCHT KAMEN HOME RENTALS, MAAR KAMEN HOME RENTALS IS OVERGENOMEN!

 

Dat wil zeggen, in maart 2023 zijn de activiteiten van Kamen Home Rentals B.V. door Immobilia Vastgoed & Makelaardij overgenomen, een makelaarskantoor gespecialiseerd in het beheer, verhuur en verkoop van woningen en bedrijfspanden in Rotterdam en omstreken.

Bij Immobilia willen we elke woning of elk bedrijfspand met aandacht verhuren, verkopen of beheren. Ons motto is dan ook “Met persoonlijke aandacht”. Een huis kopen, huren, verkopen of verhuren, het is niet niks. Een woning is meestal de een van de grootste aankopen die iemand in zijn/haar leven doet waarbij mensen grote belangen hebben, of het nu gaat om de huurder, verhuurder, koper of verkoper. Daarom verhuurt en verkoopt Immobilia huizen en bedrijfspanden met persoonlijke aandacht.

Bij Immobilia is ons streven om uw woning te verhuren of te verkopen aan de beste partij onder de beste voorwaarden. Daarom doen we voor elke transactie uitgebreid onderzoek naar de potentiële huurder of koper zodat we precies weten of iemand eerlijk en betrouwbaar is. Alleen op deze manier kunnen we het beste bieden voor uw vastgoed.

Wilt u ook uw woning verkopen of verhuren? Of heeft u woningen waarvan u het beheer wilt uitbesteden? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en wij komen graag vrijblijvend bij u thuis. Of kom zelf naar ons kantoor aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs om kennis te maken met ons team.

Welkom bij Immobilia!

 

Huren, verhuren of beheren van je woning?

Wij zijn je graag van dienst! <h2>Huren, verhuren of beheren van je woning?</h2>Wij zijn je graag van dienst! - Immobilia

Neem contact met ons op