Team Immobilia

Stefanie

Stefanie

Stefanie is de drijvende kracht achter Immobilia, de makelaar die zich onderscheidt. Want net als Stefanie, is Immobilia te beschrijven als dynamisch, vernieuwend, doel- en oplossingsgericht.

Florens

Florens

Dienstverlenend, resultaatgericht, persoonlijk en flexibel. Dat is Florens! Daarnaast staat hij bekend om zijn grote inlevingsvermogen en enorme mensenkennis.

Valery

Valery

Valery staat altijd voor je klaar. Als office manager ondersteunt zij onze makelaars tijdens diverse procedures om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Vriendelijk en eerlijkheid staan bij haar voorop! 

Bas

Bas

Sinds de oprichting in 2010 is Bas al betrokken bij Immobilia. Eerlijk en transparant zaken doen en denken in het belang van de klant, dat is waar Bas voor staat, net als Immobilia.

Shannen

Shannen

Shannen is onze communicatiespecialist. Zij ondersteunt en adviseert ons bij de communicatie. Met veel plezier en passie voor het vak werkt zij bij Immobilia en lost zij samen met onze medewerkers alle communicatievraagstukken op.

Aischa

Aischa

Aischa is onze kracht achter de schermen, maar zodra het nodig is, staat zij direct klaar om onze klanten te woord te staan en een boodschap voor onze makelaars aan te nemen.

Joke

Joke

De financiën van een bedrijf moeten altijd op orde zijn en daarvoor zorgt Joke. Niet alleen de boekhouding van de makelaardij, maar ook de cijfers van de derdengelden van onze klanten worden zeer nauwkeurig bijgehouden.