Team Immobilia

Stefanie

Stefanie

Stefanie is de drijvende kracht achter Immobilia, de makelaar die zich onderscheidt. Elf jaar geleden begonnen uit het niets,  tot waar Immobilia nu voor staat; persoonlijk, vernieuwend, doel- en oplossingsgericht. 

Florens

Florens

Dienstverlenend, resultaatgericht, persoonlijk en flexibel. Dat is Florens! Daarnaast staat hij bekend om zijn grote inlevingsvermogen en enorme mensenkennis.

Froukje

Froukje

Froukje is onze enthousiaste commericiële medewerker. Ze is altijd vrolijk, vriendelijk naar klanten en het kan haar niet druk genoeg zijn. Zij zorgt voor een goede ondersteuning voor onze makelaars.

Stephanie

Stephanie

Stephanie staat iedere dag klaar voor onze klanten en haar collega's. Ze is enthousiast en doortastend. Omdat ze zelf is opgegroeid in Lansingerland, weet ze precies waar ze het over heeft.

Bas

Bas

Sinds de oprichting in 2010 is Bas al betrokken bij Immobilia. Eerlijk en transparant zaken doen en denken in het belang van de klant, dat is waar Bas voor staat, net als Immobilia.

Aischa

Aischa

Aischa is onze kracht achter de schermen, maar zodra het nodig is, staat zij direct klaar om onze klanten te woord te staan en een boodschap voor onze makelaars aan te nemen.

Joke

Joke

De financiën van een bedrijf moeten altijd op orde zijn en daarvoor zorgt Joke. Niet alleen de boekhouding van de makelaardij, maar ook de cijfers van de derdengelden van onze klanten worden zeer nauwkeurig bijgehouden.