Hypotheken

Immobilia biedt een totaalservice op het gebied van de aankoop, verkoop en financiering van uw woning.

Wij begeleiden jou van A tot Z bij de aankoop van uw woning. Van jouw allereerste financiële oriëntatie tot en met de daadwerkelijke financiering. Onder de vertrouwde Immobilia-vlag, met de bekende kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Financiering op maat, tegen het laagste rentetarief en de laagste prijs!

Onze hypotheekspecialist biedt jou de betrouwbaarheid van een erkend financieel adviseur. Zijn kennis brengt jou verder en garandeert je de oplossing die voor jou het meest aantrekkelijk is. Wij hebben toegang tot praktisch alle geldverstrekkers, waardoor wij een financiering op maat maken. Uiteraard tegen het laagste rentetarief, zodat je zeker weet dat je voor een kwalitatieve financieringsoplossing kiest, tegen de laagste maandlasten.

Heb je een woning op het oog of gekocht, maar is de oplevering pas over een jaar? Geen probleem. Wij bieden ook hypotheken waarbij de offerte geldigheid langer is dan 3 maanden, zonder extra kosten of verlengingskosten.

Heb je al een hypotheek? Laat deze regelmatig controleren op actualiteiten, zoals de huidige regelgeving en jouw eigen situatie en omstandigheden. Ook kunt je jouw financiering laten vergelijken met andere geldverstrekkers, waardoor je antwoord krijgt op de vraag of je nog steeds de financiering hebt die het beste bij je past, tegen de meest aantrekkelijke prijs. (laatste deel zou ik anders verwoorden..) Wij maken graag een afspraak voor jou.

Ook worden er regelmatig een 'financiële check' opgesteld. Voor bestaande woningen, maar ook nieuwbouwprojecten wordt dit steeds vaker als positief ervaren. Dit kan dan als extra documentatie worden aangeleverd tijdens het doen van een bod en of als iemand zich inschrijft voor een nieuwbouwproject.  

Onze tarieven:

Een hypotheek voor starters: € 2.249,-
Een hypotheek voor doorstromers: € 2.499,-
Er kan een toeslag van toepassing zijn indien er sprake is van oa.: echtscheiding, ingewikkelde BV's, expats, verhuurhypotheek. Dit is eenmalig € 500,-

Neem contact met ons op