Hypotheken

Immobilia biedt een totaalservice op het gebied van de aankoop, verkoop en financiering van uw woning.

Wij begeleiden u van A tot Z bij de aankoop van uw woning. Van uw allereerste financiële oriëntatie tot en met de daadwerkelijke financiering. Onder de vertrouwde Immobilia-vlag, met de bekende kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Financiering op maat, tegen het laagste rentetarief! Onze hypotheekspecialist biedt u de betrouwbaarheid van een erkend hypothecair planner. Zijn kennis brengt u verder en garandeert u de oplossing die voor u het meest aantrekkelijk is. Wij hebben toegang tot praktisch alle geldverstrekkers, waardoor wij een financiering voor u op maat maken. Uiteraard tegen het laagste rentetarief, zodat u zeker weet dat u voor een kwalitatieve financieringsoplossing kiest, tegen de laagste maandlasten.

Heeft u al een hypotheek? Laat deze regelmatig controleren op actualiteiten, zoals de huidige regelgeving en uw eigen situatie en omstandigheden. Ook kunt u uw financiering laten vergelijken met andere geldverstrekkers, waardoor u antwoord krijgt op de vraag of u nog steeds de financiering heeft die het beste bij u past, tegen de meest aantrekkelijke prijs. Bel of mail ons voor deze hypotheekscan. Wij maken graag een afspraak voor u.

Neem contact met ons op