Blog

Mededeling mogelijk datalek

Op 22-02-2022 is Immobilia Real Estate B.V. getroffen door hackers. Onbevoegden hebben zichzelf toegang gegeven tot het bedrijfsnetwerk van Immobilia. Daarbij is het mogelijk dat zij inzage hebben gehad in de computerbestanden en mogelijk ook kopieën hebben gemaakt van deze bestanden.

Overdrachtsbelasting 2021 voor beleggers

Koop je een woning als belegging om te gaan verhuren, dan zal dit vanaf 2021 invloed hebben op je rendement. Stefanie bespreekt welke mogelijkheden en voordelen er nu nog zijn om een woning aan te kopen en de invloed van de hogere overdrachtsbelasting voor te zijn.

Overdrachtsbelasting 2021 voor starters

Ben je een starter, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten om voordeel te hebben van de wijzigende regels inzake de overdrachtsbelasting. Florens bespreekt waar je op moet letten en welke mogelijkheden er zijn.

EEN VERBORGEN GEBREK NA VERKOOP, WAT NU?

Je hebt je huis verkocht, de overdracht is geweest en de koper meldt zich bij de makelaar dat er problemen zijn in de woning. Dan heb je als verkoper een probleem.

WAT STAAT ER IN DE KOOPOVEREENKOMST?

Is jouw woning succesvol verkocht? Dan is het tijd voor jouw makelaar om de koopovereenkomst op te stellen. Een mondelinge overeenkomst is niet rechtsgeldig, vandaar dat de afspraken op papier worden vastgelegd.

ONDERHANDELEN EN DE SPELREGELS

Emoties die bij jou als verkoper bij de verkoop van huis opspelen kunnen je al snel duizenden euro’s kosten. Met een makelaar als onderhandelaar kan je dit voorkomen.

WEL OF GEEN OPEN HUIS, WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN?

HUIS VERKOPEN? DIT IS HÉT MOMENT!

Als je je huis gaat verkopen wil je deze onder optimale omstandigheden presenteren, zeker in deze markt waar veel kopers op zoek zijn waarmee mogelijk een hoge opbrengst kan worden behaald.

HOE MAAK JE JOUW HUIS VERKOOPKLAAR

Je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom is het verstandig om een gezellige en opgeruimde sfeer te creëren én te letten op de details. Met deze tips ben jij klaar voor de fotograaf én de bezichtigingen!

HOE KIES JE EEN MAKELAAR DIE BIJ JE PAST

Voor het verkopen van je huis is het inschakelen van een makelaar een logische keuze. Maar waar moet je op letten en welke vragen zijn slim om te stellen? Ik geef je een aantal handige tips die jou helpen bij de keuze voor een makelaar.

DIT DOET EEN VERKOOPMAKELAAR

Het verkopen van een huis blijft een spannend moment wat je maar een paar keer in je leven doet. Ik weet wat een ervaren makelaar voor jou kan betekenen. Goede begeleiding en persoonlijk contact zorgt voor een soepele verkoop.

BIEDEN OP EEN WONING MET EEN BIEDEN VANAF PRIJS

Door het geringe aanbod zie ik in Lansingerland steeds vaker woningen die te koop worden aangeboden met een bieden vanaf prijs. Regelmatig krijg ik van potentiële kopers vragen hoe zij hier mee om moeten gaan. Wat houdt het in en hoe breng je een bod uit?

UPDATE OVER ONZE HUIZENMARKT!

Twee weken geleden liet ik jullie een aantal woningen zien die binnenkort online gingen komen. Ondertussen zijn de bezichtigingsaanvragen binnengestroomd en hebben wij de eerste bezichtigingen al gedaan!

VERKOPEN ALS EEN KONING!

Vrijdag is het Koningsdag! Veel mensen gaan de straat op en Nederland kleurt Oranje. Oranje tompoezen, oranje kraampjes, oranje haar en soms: oranje huizen en interieur!

NIEUWE WONINGEN IN DE VERKOOP!

Afgelopen week hebben mijn team en ik verschillende woningen in de verkoop gekregen. Om de woning de maximale aandacht te geven en voordat hij online komt, moet er nog flink wat gebeuren!

"WAAROM JIJ EEN AANKOOPMAKELAAR NODIG HEBT!"

Ben jij op zoek naar een koopwoning? Of heb jij al een leuke woning gezien – bijvoorbeeld op de Nationale Open Huizen Dag van afgelopen zaterdag? Dit zijn dé redenen waarom jij een aankoopmakelaar goed kan gebruiken.

"VERLIEFD MAAR BLIND: DE ROZE BRIL TIJDENS HET KOPEN VAN EEN HUIS!"

WAUW, je loopt binnen en bent op slag verliefd. Dit is jouw nieuwe thuis. Je ziet jezelf al samen met je partner op de bank zitten, de kinderen in de tuin spelen en je huisdieren op het kleedje voor de openhaard liggen. Die krappe badkamer of de tuin op het noorden, zie je door de vingers. Tenslotte breng je daar niet veel tijd door, toch?