Maximale aandacht

Immobilia zorgt altijd dat jouw woning de maximale aandacht krijgt, maar hoe doen wij dit? Wij leggen jouw graag onze aanpak uit in een persoonlijk gesprek. Nu al nieuwsgierig? Hieronder lichten wij graag alvast een tipje van de sluier op.

Wanneer jij kiest voor Immobilia als verkoopmakelaar, kies je voor onze full service. Wij zorgen voor de aandacht die nodig is om jouw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen.

Onze fotograaf maakt professionele foto’s, 360 graden foto’s en een video van jouw woning. Ook maken wij 2D en 3D plattegronden van de woning. Daarna wordt de woning online gezet. Je vindt de woning niet alleen op immobilia.nl, maar ook op Funda, VBO, koopwoningen.nl, Huislijn.nl, Facebook en Instagram. Dit zorgt online voor groot bereik. Natuurlijk zorgen wij ook dat rondom de woning zichtbaar wordt dat deze te koop staat. Wij plaatsen een verkoopbord in de tuin, voor de deur en/of plakken deze op het raam, en plaatsen een advertentie in de lokale krant of verspreiden een speciale flyer met jouw woning.

Direct nadat de woning online en offline te koop is aangeboden, stromen de aanvragen om de woning te bezichtigen binnen. Ook dit wordt volledig door ons verzorgd. Wij plannen de bezichtigingen, uiteraard na overleg met jou, in onze agenda in. Tijdens de bezichtigingen laat de verkoopmakelaar de woning zien en voorziet de potentiële van de benodigde informatie over de woning. Na afloop van de bezichtigingen laten wij jou weten hoe de bezichtiging is verlopen.

Neem contact met ons op