VERHUURD

Berkelse Poort 99B
Berkel en Rodenrijs

Verhuurd

Overdracht

Huurprijs
€ 895,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Berkelse Poort 99B, Berkel en Rodenrijs

Immobilia presenteert een LUXE ruimte van ca. 35m2 gelegen op de begane grond en met een eigen entree. Geschikt voor het voeren van een kantoor of een praktijkruimte. De unit is voorzien van airco, 500Mbps glasvezel internet en jaloezie├źn. Een prima plek voor (startende) ondernemers die behoefte hebben aan een professionele werkplek! Huurprijs inclusief faciliteiten. Deze ruimte is nog niet eerder in gebruik geweest.

Dit unieke Business Center is gelegen op een modern en zeer net bedrijventerrein, De Berkelse Poort, aan de oostelijke grens van Berkel en Rodenrijs. Rondom is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de gebruiker en bezoekers. Tevens goed bereikbaar via de RandstadRail en/of bus, de Boterdorpseweg en zeer goed te bereiken vanaf zowel de N471 als de N209.

Begane grond:
De entree heeft een luxe uitstraling en de grote glazen pui zorgt voor veel lichtinval. De ruimte is ca. 35m2 (VVO) biedt ruimte aan meerdere werkplekken. Door de aanwezigheid van een pantry, incl. warm en koud water, is het tevens mogelijk om hier een praktijk of salon te voeren. De gehele ruimte is voorzien van een pvc-vloer. Uitgevoerd met een airco, radiatoren, ledverlichting en zowel bedraad als draadloos (WIFI) internet.

Via de hal is er toegang tot een tweetal moderne toiletten, geheel betegeld in het grijs en voorzien van een fonteintje.

1e Verdieping:
De gemeenschappelijke keuken is recent vernieuwd en voorzien van een koelkast, vaatwasser en biedt tevens plaats aan de koffieautomaat. De drie toiletten zijn luxe te noemen en ook recent vernieuwd. De gemeenschappelijke vergaderruimte is in overleg met de overige gebruikers te reserveren en te gebruiken.

Nog even een overzicht op een rij:
- 35m2 VVO (verhuurbaar vloeroppervlak).
- 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk!
- Gemeenschappelijke vergaderruimte.
- Gemeenschappelijke luxe toiletten, schoonmaak twee (2) keer per week.
- Ledverlichting.
- Voldoende gratis parkeermogelijkheden rondom aanwezig.
- Goed bereikbaar via diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Huurcondities:
- Inclusief servicekosten. Onder de servicekosten vallen:
* Gas, water en licht.
* Super snel 500Mbps glasvezel internet (optioneel eigen IP-adres mogelijk).
* WiFi.
* Airco.
* Onbeperkt koffie en thee, zowel voor eigen gebruik als voor klanten.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder.

Huuringangsdatum:
Per direct beschikbaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Bankgarantie/waarborgsom:
Twee (2) maanden huur + btw.

Huurovereenkomst:
Conform model ROZ.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor btw-belaste huur.

Video

 

Neem contact met ons op