VERHUURD BINNEN 2 WEKEN

Industrieweg 60
Berkel En Rodenrijs

Verhuurd

Overdracht

Huurprijs
€ 1.850,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1986

Bedrijfshal

Oppervlakte
179 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
72 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Oppervlakte
288 m²

Parkeergelegenheid

Aantal plaatsen
2

Industrieweg 60, Berkel En Rodenrijs

ONDERNEMERS OPGELET! AUTOBEDRIJVEN/GARAGE ZIJN NIET TOEGESTAAN. Immobilia presenteert een multifunctioneel bedrijfspand met een ruime bedrijfshal van ca. 179m2 een drietal kantoren van in totaal 79m2 en een buitenterrein van ca. 288m2. Tevens beschikt het pand over een tweetal eigen parkeerplaatsen voor de deur. Gelegen op een centrale locatie op bedrijventerrein Rodenrijs, op enkele autominuten gelegen van de A13 en de A20.

Begane grond:
Entree in de hal met toegang tot alle vertrekken. Kantoor van ca. 10m2 gelegen aan de zij-/voorkant van het pand. De ruimte is afgetimmerd met steigerhout en voorzien van een antracietkleurige plavuizen. Het toilet is in zijn geheel betegeld met een witte wandtegel en een antracietkleurige vloertegel. Uitgevoerd met een hangend toilet en een fonteintje.

Vanuit de entree toegang tot de hal van ca. 179m2. De hal heeft een vrije hoogte van ca. 5m, heeft een lichtstraat en tevens diverse ramen die zorgen voor daglicht. Middels een heater is de ruimte te verwarmen. Een overheaddeur geeft toegang tot het buitenterrein.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee kantoren van ca. 30 en 33m2. Het kantoor van 30m2 is gelegen aan de zijkant en heeft door de hoekligging meerdere raampartijen. Voorzien van een nette laminaatvloer, radiatoren, airco en een systeemplafond voorzien van ledverlichting. Tevens zicht op de bedrijfshal middels een raampartij.
Het kantoor van ca. 33m2 is eveneens voorzien van een nette laminaatvloer, radiator en een systeemplafond voorzien van ledverlichting.

Buitenterrein:
Het buitenterrein beslaat ca. 288m2 en is via een tweetal ingangen bereikbaar. Het L-vormige terrein biedt plaats aan meerdere auto's, biedt opslag ruimte en geeft middels een overheaddeur toegang tot de bedrijfshal.

Voorzieningen:
- Krachtstroom aanwezig.
- Elektrische overheaddeur.
- Overheaddeur van 4 meter breed en 4 meter hoog.
- Eigen Cv-ketel / verwarming.
- Twee (2) eigen parkeerplaatsen voor de deur.
- Brandmiddelen aanwezig.

Vloerbelasting:
- Begane grond: 1.500 kg per m2.
- 1e verdieping: Hout, 250kg per m2.

Huurspecificaties:
Huurprijs:
22.200,- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder, voorkeur voor minimaal 24 maanden.

Huuringangsdatum:
Per direct beschikbaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Nutsvoorzieningen:
Huurprijs excl. G/W/L.

Servicekosten:
N.v.t.

Bankgarantie/waarborgsom:
Drie maanden huur excl. BTW.

Huurovereenkomst:
Conform model ROZ.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Video

Locatie

 

Neem contact met ons op