Noordersingel 129b
Berkel En Rodenrijs

€ 795.000,- k.k.

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000,- k.k. BTW belast
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.605 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
759m²
Vrije hoogte
248
Vloerbelasting
500
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, landelijk gebied en overig

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Rondom gratis parkeren

Noordersingel 129b, Berkel En Rodenrijs

Immobilia presenteert een beleggingsobject met een tiental (10) verhuurde bedrijfsruimtes uiteenlopend van ca. 13m2 tot 121m2. Het complex is gelegen aan de centraal gelegen Noordersingel in Berkel en Rodenrijs. Het perceel beslaat een oppervlak van ca. 1.605m2 en ligt met de achterzijde aan de Groenzoom.

De verdeling van de units is als volgt:

Unit b:
Opslagruimte van in totaal ca. 85m2 voorzien van openslaande deuren. De unit beschikt over een af te sluiten kantoor van ca. 10m2 gelegen aan de voorzijde. Tevens is er een apart toilet aanwezig. Voorzien van een verlaagd plafond met tl-verlichting. Lichtinval middels ramen aan de zijkant van de unit.

Unit b1:
Ca. 13m2 bereikbaar via een eigen deur aan de zijkant.

Unit c:
Opslagruimte van ca. 77m2 voorzien van een overheaddeur en een loopdeur.

Unit c1:
Opslagruimte van ca. 115m2 met een overheaddeur.

Unit d:
Opslagruimte van ca. 121m2 met openslaande deuren en een loopdeur. Lichtinval middels ramen aan de zijkant van de unit.

Unit d1:
Kantoorruimte van ca. 22m2 met ramen aan de achterzijde.

Unit e:
Opslagruimte van ca. 101m2 voorzien van een overheaddeur en een loopdeur. De unit beschikt over een klein kantoor van ca. 4m2 en een apart toilet. Tevens voorzien van LED verlichting en diverse elektrapunten. Lichtinval middels ramen aan de achterzijde van de unit. De overheaddeur heeft een breedte van ca. 4 meter, de vrije hoogte bedraagt 2,66 meter.

Unit f:
Opslagruimte van ca. 107m2 voorzien van een overheaddeur en een loopdeur.

Unit g:
Opslagruimte van ca. 53m2 voorzien van een overheaddeur en een loopdeur. De unit is voorzien van een systeemplafond uitgevoerd met verlichting. De overheaddeur heeft een breedte van ca. 2,20 meter, de vrije hoogte bedraagt 2,48 meter.

Unit g1:
Opslagruimte van ca. 54m2 voorzien van een overheaddeur. De overheaddeur heeft een breedte van ca. 2,20 meter, de vrije hoogte bedraagt 2,48 meter.

Bijzonderheden:
- Bij verkoop van het pand, komt 137m2 vrij voor verhuur (nu in gebruik door eigenaar), waaronder Unit C1 en deels unit D.
- Parkeren kan aan de voorzijde van het terrein.
- De units zijn centraal gelegen en ligt op enkele autominuten afstand van de A12.
- Bodemrapport aanwezig.
- Verbruik van elektra wordt berekend aan huurder middels tussenmeter.
- Recht van overpad van toepassing.

Vloerbelasting:
- 500 kg per m2.

Huurinkomsten:
- Totaal van de huurinkomsten zijn op verzoek in te zien bij de makelaar.

Leveringsdatum:
- In overleg alsmede ten overstaan van een door koper aan te wijzen notaris.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper én de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Video

Locatie

 

Neem contact met ons op