Oostlaan 25
Pijnacker

€ 2.200,- p/m

Overdracht

Huurprijs
€ 2.200,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
210 m²
Verdiepingen
2

Oostlaan 25, Pijnacker

Immobilia presenteert een een ruim kantoor gelegen op A1 locatie, midden in centrum van Pijnacker. Deze kantoorruimte is gelegen op begane grond en de 1e verdieping. Op loopafstand is het centrum van Pijnacker bereikbaar, evenals een parkeergarage. Het kantoorpand is zeer centraal gelegen, aan de doorgaande weg van het dorpscentra.

Begane grond:
Entree in de hal met toegang tot de twee ruimtes aan de voorzijde en de trapopgang naar de 1e verdieping.
De ruimte aan de rechterzijde is ca. 32m2 en heeft voldoende lichtinval via de voorzijde en de zijkant. Toegang tot de hal/overloop. De ruimte aan de linkerzijde is ca 23m2 en is voorzien van een authentiek plafond met ornamenten en een parketvloer en schouw. Via deze ruimte eveneens toegang tot de hal/overloop. Hier tref je een tweetal pantry's en toegang tot een derde ruimte van ca. 16m2 en een ruimte voor opslag/archief van ca. 11m2. Aan het einde van de hal tref je het toilet.

1 Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie ruimtes en een toilet. Ruimte van ca. 46m2 gelegen over de gehele diepte van de woning. De ruimte heeft toegang tot een eigen pantry. De twee overige ruimtes zijn met elkaar verbonden middels een tussenhal. De ruimte gelegen aan de voorzijde is ca. 22m2. de ruimte gelegen aan de achterzijde is ca. 14m2.

Frontbreedte:
- Tien (10) meter.

Bijzonderheden/voorzieningen:
- Het pand is per direct beschikbaar.
- Het betreft een Rijksmonument.
- Deels voorzien van een systeemplafond incl. inbouwverlichting.
- Uitgevoerd met meerdere pantry's.
- Markiezen aan de voorzijde op de begane grond.
- Toilet op de begane grond en eerste verdieping.

Vloerbelasting:
- Begane grond: 500 kg per m2.

Huurspecificaties:
Huurprijs:
€ 26.400,- per jaar (onbelaste verhuur).

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder, minimaal 12 maanden.

Huuringangsdatum:
Beschikbaar per direct.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Nutsvoorzieningen:
Huurprijs excl. G/W/L

Servicekosten:
N.v.t.

Bankgarantie/waarborgsom:
Drie (3) maanden huur.

Huurovereenkomst:
Conform model ROZ.

BTW:
Verhuurder wenst niet te te opteren voor BTW belaste huur en verhuur.

Energielabel:
- Van het aangeboden object is thans nog geen energielabel beschikbaar.

Bestemming:
- Bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan Centrum Pijnacker en heeft als hoofdbestemming gemengd. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoek plicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Video

Zonnegrens

Locatie

Streetview

 

Neem contact met ons op