DIT DOET EEN VERKOOPMAKELAAR

Het verkopen van een huis blijft een spannend moment wat je maar een paar keer in je leven doet. Ik weet wat een ervaren makelaar voor jou kan betekenen. Goede begeleiding en persoonlijk contact zorgt voor een soepele verkoop.

Het begint met het bepalen van de marktwaarde van jouw woning en het stellen van een reële vraagprijs. Om jouw woning onder de aandacht te brengen zijn een uitgebreide presentatie op Funda, vermelding op social media en een professionele verkoopbrochure belangrijk. De bezichtigingen, onderhandelingen en koopovereenkomst worden verzorgd door de makelaar. Alles met als doel om jouw woning voor beste prijs en onder beste voorwaarden te verkopen.

Twijfel je nog om een makelaar in te schakelen? Nodig een makelaar uit om zelf te ervaren welke toegevoegde waarde hij/zij kan zijn bij de verkoop. Een makelaar is dagelijks bezig met het voeren van onderhandelingen en heeft mogelijk een zoekersbestand met potentiële kopers.

Onderzoek wijst uit dat een makelaar in vergelijking met een internetmakelaar een woning gemiddeld voor duizenden euro’s meer verkoopt.

Kortom de makelaar neemt je een hoop tijd, zorgen en stress uit handen en levert je per saldo meer op, ook omdat je er dan zelf emotioneel minder bij betrokken bent.

Hartelijke groet,

Stefanie

Deel via social media