HOE MAAK JE JOUW HUIS VERKOOPKLAAR

Je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Dat geldt zeker bij de verkoop van een woning. Daarom is het verstandig om een gezellige en opgeruimde sfeer te creëren én te letten op de details. Kopers zijn kritisch en een mooi en opgeruimd huis verkoopt nu eenmaal beter en resulteert in een hogere opbrengst. Met onderstaande tips ben jij klaar voor de fotograaf én de eerste kijkers!

De hal is het eerste wat kijkers van jouw woning zullen zien en ruiken zodra ze binnen stappen. Laat het ruim ogen door een aantal jassen en schoenen op te ruimen. Zorg er voor dat de kattenbak is verschoond en de hondenlucht is geneutraliseerd.

Geen andere kleur laat een huis zo ruim en licht lijken als de kleur wit. Zitten er vlekken op de muren in de woonkamer en/of keuken? Een likje verf doet wonderen. Heb je er aan gedacht om de ramen te zemen? Hierdoor komt er meer licht naar binnen en zijn eventuele kinderhandjes snel verdwenen. Kijk kritisch naar je tuin/balkon, is het terras schoongespoten en heb je alle dode plantjes verwijderd.

Als laatste geef ik je een tip mee over een schimmelvrije badkamer. Bevindt de schimmel zich op het plafond of op de muren? Maak een oplossing van soda en water, stip de schimmel en je badkamer is als nieuw!

Zal ik je verder op weg helpen? Ik kom graag een keer bij je langs om te vertellen hoe je je woning zo goed mogelijk kan presenteren voor de verkoop.

Succes met de voorbereidingen!
Hartelijke groet,

Stefanie

Deel via social media