HUIS VERKOPEN? DIT IS HÉT MOMENT!

Als je jouw huis gaat verkopen wil je deze onder optimale omstandigheden presenteren, zeker in de huidige markt waar veel kopers op zoek zijn. Het goed presenteren van jouw woning kan bij dragen aan een hogere opbrengst. Het liefst fotograferen wij je woning met een blauwe lucht, zodat het huis heerlijk licht wordt gepresenteerd. Maar wanneer is het beste moment om je huis te verkopen? Had je het me een paar jaar geleden gevraagd, dan had ik gezegd het voorjaar als alle bloemetjes in bloei staan. Vraag je het me vandaag, dan is mijn antwoord nú!

Dagelijks krijg ik vragen van potentiële kopers of er nog woningen in verkoop komen die voldoen aan hun wensen. Het aanbod is op dit moment krap en helaas moeten kopers soms een wat langere adem hebben om in aanmerking te komen voor hun droomhuis. Een goede reden voor jou als verkoper om je woning te verkopen. Maar er is nog een reden om nú te starten met de verkoop van jouw huis...

Nog een aantal dagen en het is alweer 21 juni, de langste dag en dus de start van de zomer. Met een goede lichtinval ogen de kamers in de woning licht en ruimtelijk en staat de tuin er schitterend bij. Mijn ervaring is dat dit het perfecte moment is, hoe lichter de woning, hoe plezieriger kijkers het vinden om een woning te bezichtigen.

Krijg jij ook de verkoopkriebels? Bel een makelaar!

Hartelijke groet,

Stefanie

Deel via social media