Kerksingel 27
Berkel En Rodenrijs

€ 390.000,- k.k.

Overdracht

Vraagprijs
€ 390.000,- k.k. BTW belast
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1978

winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
169m²
In units vanaf
92m²
Verkoopvloer oppervlakte
92m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
2
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum en overig

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Vrij parkeren en parkeren met een blauwe schijf rondom.

Kerksingel 27, Berkel En Rodenrijs

Immobilia presenteert met trots een winkelruimte midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs. De winkelruimte heeft een afmeting van in totaal 169m2, verdeeld over twee verdiepingen en kent een hoogwaardige afwerking. In het centrum zijn o.a. een Kruidvat, Action, Hoogvliet en Aldi gevestigd, alsmede kleinschalige speciaalzaken gevestigd die passen in de gemoedelijke sfeer die al jaren zo kenmerkend is voor Berkel en Rodenrijs. Parkeren kan gratis op diverse plekken rondom het centrum, alsmede op de parkeerplaats waar een blauwe zone geldt. Ben je op zoek naar een winkel / praktijkruimte, direct te betrekken en met een luxe uitstraling, zoek dan niet langer en kom direct bezichtigen!

Begane grond:
Entree in een moderne winkelruimte. Nu in gebruik als schoonheidssalon waardoor er een drietal behandelkamers zijn van ca. 9m2 per ruimte. Allen voorzien van een keukenblok met spoelbak en wateraansluiting. De tussengelegen ruimte is tevens voorzien van een aparte wateraansluiting voor bijvoorbeeld een kappersstoel en tevens met een klein keukenblok voorzien van een spoelbak en wateraansluiting. Aan de achterzijde tref je een bergruimte met toilet, pantry en tevens aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Het toilet is in zijn geheel betegeld met een witte wandtegel en een grijze vloertegel.

Trap naar de kelder.

Kelder:
Mooie ruimte van ca. 77m2 met een stahoogte van ca. 2.20 meter en een betonnen vloer. Ideaal te gebruiken voor multifunctionele doeleinden.

---
Frontbreedte:
Ca. 7 meter.

Parkeren:
Parkeren kan gratis op diverse plekken rondom het centrum, alsmede op de parkeerplaats waar een blauwe zone geldt.

Staat van oplevering:
De winkelruimte wordt in casco staat opgeleverd.

Servicekosten:
€ 975,- per jaar VvE bijdrage.

Leveringsdatum:
In overleg alsmede ten overstaan van een door koper aan te wijzen notaris.

Waarborgsom:
Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derden rekening van de notaris van 10% van koopsom.

Bijzonderheden:
- Drie behandelkamers van ca. 9m2 per ruimte.
- De begane grond is voorzien van een grijzige pvc-vloer.
- Gelegen in het centrum van Berkel en Rodenrijs.
- Verwarming middels Cv-ketel.
- Kelderruimte van ca. 77m2 met stahoogte van ca. 2,20 meter.

Toelichting NEN 2580:
De meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bijgevoegde plattegronden zijn ingemeten volgens de meetinstructie.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Video

Locatie

 

Neem contact met ons op